
סלט קיסר בליווי חזה עוף צלוי
בחגים כולנו אוכלים יותר – זה כבר ידוע. אז אם כבר לאכול הרבה בארוחות משפחתיות, למה שלא תכינו סלט קיסר עם דג צלוי – מנה בריאה, חגיגית, מקורית ודלת קלוריות שהיא אפילו כשרה בזכות השימוש בדג
מצרכים:
לרוטב:
1/4 כוס חרדל
1/4 כוס מיונז
1/3 כוס מיץ לימון
4 פילטים של אנשובי
6 שיני שום, קלופות
1 כוס גבינת פרמז'ן, מגוררת
לקרוטונים:
1 בגט, עדיף יבש
תרסיס פאם שמן זית
מלח
פלפל שחור
לסלט:
2 פילה דג לבן (דניס, לברק או בורי)
מלח
פלפל שחור
1 ראש חסה רומית
100 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת
אופן הכנה:
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים למשחה חלקה.
- מכינים את הדג: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים תרסיס פאם שמן זית. מניחים את הפילטים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל שחור וצולים משני הצדדים עד שהדג מקבל סימני צלייה ומשנה צבעו ללבן. לאחר שהדג מתקרר מעט, מפרקים אותו באמצעות הידיים בעדינות לחתיכות בגודל ביס.
- מכינים את הקרוטונים:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את הבגט לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מתיזים תרסיס פאם שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ובפלפל וקולים בתנור החם כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
- מכינים את הסלט להגשה: בצלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה רומית. מזלפים עליהם רוטב קיסר בנדיבות, מפזרים רצועות הדג, הקרוטונים וגבינת הפרמז'ן ומגישים.
עלינו
מותג תרסיסי השמן פאם מוביל את שוק תרסיסי השמן בישראל וידוע ביתרונותיו ובתרומתו לשימוש מבוקר ובריא יותר בצריכת שמן במטבח המשפחתי ובתזונה היומית.
יתרונם של תרסיסי השמן של פאם הוא בכך שבכמות התזה קטנה ניתן למנוע הידבקות באפייה ובבישול, ולהקטין את כמות השמן בתבשיל.
מגוון תרסיסי השמן של פאם מאפשר שימושים רבים בתרסיסי שמן כחלופה איכותית ובריאה יותר לשימוש בשמן נוזלי או מוצק.
עדכונים חמים
עשו לנו לייק בפייסבוק

השאירו תגובה