פאם – Pam Oil
  • קטגוריות מתכונים
    • קינוחים
      • עוגות
        • עוגות שוקולד
        • עוגות בחושות
        • עוגות שמרים
        • עוגות גבינה
        • עוגות יום הולדת
        • עוגות מוס
        • עוגות דבש
      • עוגיות
      • פאי וטארט
      • קינוחים אישיים
      • מאפינס וקאפקייקס
      • סופגניות ודונאטס
      • קינוחים ללא גלוטן
      • קינוחים ללא סוכר
      • קינוחים פרווה
      • בלינצ'ס ופנקייקס
      • גלידות
      • מאפים מתוקים
    • תוספות
      • מתכוני פסטה
      • מתכונים עם תפוחי אדמה
      • מתכוני אורז
      • מתכוני קטניות וחיטה
      • מתכוני חמוצים
    • מתכוני חגים
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים ליום האהבה
      • מתכונים לל"ג בעומר
      • מתכונים לסוכות
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לשבועות
    • מאפים מלוחים
      • עוגיות מלוחות
      • פשטידות
      • פיצות ופוקאצ'ות
      • קישים
      • לחמים ולחמניות
      • מאפינס מלוחים
    • אוכל לילדים
    • ארוחות
      • ארוחות בוקר
      • בראנץ'
      • ארוחות צהריים
      • ארוחות ערב
    • בריאות ודיאטה
    • ממרחים ורטבים
    • מרקים
    • מתכוני בשר
    • מתכוני דגים
    • מתכוני עוף
    • מתכונים ב-5 דקות
    • טבעוני וצמחוני
      • מתכונים טבעוניים
      • מתכונים צמחוניים
    • מתכונים ללא גלוטן
    • סלטים
  • מתכוני וידאו
  • כתבות
  • טיפים
  • מוצרי החברה
  • צרו קשר
קציצות דגים, דלעת וקישוא בקארי מסאמן

קציצות דגים, דלעת וקישוא בקארי מסאמן

2018 /11/ 26 ארוחות ערב, ארוחות צהריים, מתכוני דגים

את המתכון הזה למדתי להכין משוטף כלים תאילנדי (או בשמו: נאטאוואט) במסעדה שעבדתי בה. הוא היה מכין אותה לפעמים לארוחת עובדים שמוגשת אחרי סרוויס הצהריים. זה תמיד היה טעים וחריף מדי, מהסוג ששורף אבל אי אפשר להפסיק. אז הנה הגרסה המתונה יותר.

 

מצרכים לקציצות:

400 גרם פילה דג (בורי/דניס/לברק), ללא עור ועצמות

1 כפית שטוחה עמילן תפו"א/אורז

1 ביצה

4 גבעולי בצל ירוק

1/2 כפית מחית קארי מסאמן

קורט מלח

 

לקארי:
תרסיס פאם שמן קנולה
1 בצל סגול, קלוף
2 קישואים
1/4 דלעת
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
1/2 כוס מים
1 כף מחית קארי מסאמן

 

להגשה:

אורז לבן מבושל

עלי כוסברה

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את דג לחתיכות גדולות ומעבירים למעבד מזון יחד עם שאר חומרי הקציצות. טוחנים בפולסים עד שהתערובת אחידה (יש להימנע מעיבוד יתר).
  2. מתיזים מעט שמן בסיר ומחממים על אש בינונית.
  3. בינתיים, פורסים את הבצל לפרוסות דקות, את הקישואים לחצאי עיגולים דקים ואת הדלעת לקוביות.
  4. מוסיפים לסיר את הבצל ומקפיצים מעט. מוסיפים את יתר הירקות.
  5. מוסיפים את שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה עדינה.
  6. צרים כדורים קטנים (3X3 ס"מ) מתערובת הדגים ומוסיפים אותם לסיר בזהירות.
  7. מבשלים כ-15 דקות ללא מכסה.
  8. מגישים עם אורז לבן ומעטרים בכוסברה.

 

מתכון: אושר אידלמן
צילום: נמרוד סונדרס

 

More from my site

  • במיה מבושלת ברוטב עגבניות של שגב משהבמיה מבושלת ברוטב עגבניות של שגב משה
  • עראייסעראייס
  • כנפי עוף בקרמל סצ'ואןכנפי עוף בקרמל סצ'ואן
  • סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולימון כבושסלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולימון כבוש
  • קציצות עוף עסיסיותקציצות עוף עסיסיות
  • דג לבן ברוטב סגול עם ניוקידג לבן ברוטב סגול עם ניוקי

תגיות

ארוחות ערב דגים

השאירו תגובה

לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עלינו

מותג תרסיסי השמן פאם מוביל את שוק תרסיסי השמן בישראל וידוע ביתרונותיו ובתרומתו לשימוש מבוקר ובריא יותר בצריכת שמן במטבח המשפחתי ובתזונה היומית.

יתרונם של תרסיסי השמן של פאם הוא בכך שבכמות התזה קטנה ניתן למנוע הידבקות באפייה ובבישול, ולהקטין את כמות השמן בתבשיל.

מגוון תרסיסי השמן של פאם מאפשר שימושים רבים בתרסיסי שמן כחלופה איכותית ובריאה יותר לשימוש בשמן נוזלי או מוצק.

עדכונים חמים

  • 10 טיפים לאפיית עוגות שמרים שתמיד מצליחות
  • טיפ החודש: איך להמיר מתכונים חלביים לפרווה
  • חמין מקרוני מושלם של אהרוני! אתם חייבים להכין
  • 10 טיפים לאפיית עוגות בחושות שתמיד מצליחות
  • הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק

עשו לנו לייק בפייסבוק

חיפוש

מתכונים אחרונים

  • סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולימון כבוש
  • דג לבן ברוטב סגול עם ניוקי
  • פנקייק כוסמין ואוכמניות
  • מאפינס פירות יער ופירורים
  • לביבות תפוחי אדמה אפויות

קטגוריות מתכונים

תגיות

אוכל לילדים אולגה טוכשר אירוח חלבי ארוחות ערב ארוחות צהריים דגים חנוכה יונית צוקרמן ישראל אהרוני לביבות עוגות קינוחים קרין גורן שבועות שי-לי ליפא

עלינו

מותג תרסיסי השמן פאם מוביל את שוק תרסיסי השמן בישראל וידוע ביתרונותיו ובתרומתו לשימוש מבוקר ובריא יותר בצריכת שמן במטבח המשפחתי ובתזונה היומית.

יתרונם של תרסיסי השמן של פאם הוא בכך שבכמות התזה קטנה ניתן למנוע הידבקות באפייה ובבישול, ולהקטין את כמות השמן בתבשיל.

מגוון תרסיסי השמן של פאם מאפשר שימושים רבים בתרסיסי שמן כחלופה איכותית ובריאה יותר לשימוש בשמן נוזלי או מוצק.

קטגוריות מתכונים

הצטרפו אלינו ברשת

הרשמה לניוזלטר

כל הזכויות שמורות @2017 פאם