פאם – Pam Oil
  • קטגוריות מתכונים
    • קינוחים
      • עוגות
        • עוגות שוקולד
        • עוגות בחושות
        • עוגות שמרים
        • עוגות גבינה
        • עוגות יום הולדת
        • עוגות מוס
        • עוגות דבש
      • עוגיות
      • פאי וטארט
      • קינוחים אישיים
      • מאפינס וקאפקייקס
      • סופגניות ודונאטס
      • קינוחים ללא גלוטן
      • קינוחים ללא סוכר
      • קינוחים פרווה
      • בלינצ'ס ופנקייקס
      • גלידות
      • מאפים מתוקים
    • תוספות
      • מתכוני פסטה
      • מתכונים עם תפוחי אדמה
      • מתכוני אורז
      • מתכוני קטניות וחיטה
      • מתכוני חמוצים
    • מתכוני חגים
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים ליום האהבה
      • מתכונים לל"ג בעומר
      • מתכונים לסוכות
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לשבועות
    • מאפים מלוחים
      • עוגיות מלוחות
      • פשטידות
      • פיצות ופוקאצ'ות
      • קישים
      • לחמים ולחמניות
      • מאפינס מלוחים
    • אוכל לילדים
    • ארוחות
      • ארוחות בוקר
      • בראנץ'
      • ארוחות צהריים
      • ארוחות ערב
    • בריאות ודיאטה
    • ממרחים ורטבים
    • מרקים
    • מתכוני בשר
    • מתכוני דגים
    • מתכוני עוף
    • מתכונים ב-5 דקות
    • טבעוני וצמחוני
      • מתכונים טבעוניים
      • מתכונים צמחוניים
    • מתכונים ללא גלוטן
    • סלטים
  • מתכוני וידאו
  • כתבות
  • טיפים
  • מוצרי החברה
  • צרו קשר
קרמשניט שיבולת שועל וכוסמין עם "לאבנה" שקדים

קרמשניט שיבולת שועל וכוסמין עם "לאבנה" שקדים

2018 /09/ 27 קינוחים

מתכון מקורי של אודי ואושר לקינוח שכולנו גדלנו עליו – קרמשניט. במקום בצק עלים – קרקרים בריאים, במקום קרם שמן – קרם קטיפתי ובריא משקדים

מצרכים:

לקרקרים:

1/2 כוס קמח כוסמין מלא
2/3 כוס קוואקר דק (אינסטנט)
4 כפות גרעיני חמנייה
2 כפות גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
קורט מלח דק
2 כפות שמן זית
1/2 כוס + 1 כף מים
1/2 כפית קצח/שומשום שחור

לקרם שקדים:

1 כוס שקדים מולבנים שלמים – מושרים במים במשך לפחות 4-6 שעות
1/2 כוס מים מינרלים/מפולטרים
מיץ מ-1/2 לימון גדול
3 כפות רסק תפוחים
¼ כפית סוכרלוז (או סטיביה לפי הטעם)
1 כפית תמצית וניל
3 התזות תרסיס "פעם" בטעם חמאה או שמן זית

להגשה:
פירות יער טריים/תותים

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים את הקרקרים: מערבבים את כל החומרים בקערה מלבד הקצח, משהים ל-30 דקות.
  3. לאחר 30 דקות בוחנים את מימיות התערובת ומתקנים לפי הצורך: אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים עוד 2 כפות מים וכפית שמן, אם דלילה מדי מוסיפים 1 כף קמח כוסמין מלא ו-1 כף שיבולת שועל וממתינים 10 דקות נוספות.
  4. משטחים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה בעזרת מרית לעובי 1/2 ס"מ, מפזרים קצח מעל ומכניסים לאפייה של כ-30 דקות או עד השחמה.
  5. מצננים על גבי רשת, שוברים לקרקרים.
  6. ללאבנה: מסננים את השקדים ומעבירים את כל המרכיבים הנותרים לבלנדר חזק.
  7. טוחנים למרקם חלק אך יציב (כמו קרם) ושמים כפית גדושה בין כל שני קרקרים עד שנוצר מגדל קרקרים קטן. מגישים עם פירות.

 

 

מתכון: אודי ברקן ואושר אידלמן
צילום: ינאי מנחם

More from my site

  • פנקייקים ברוטב שוקולדפנקייקים ברוטב שוקולד
  • ג'מבו קאפקייק של קרין גורןג'מבו קאפקייק של קרין גורן
  • מאפינס פירות יער ופירוריםמאפינס פירות יער ופירורים
  • עוגת דבש ואגסיםעוגת דבש ואגסים
  • רד ולווט קאפקייקרד ולווט קאפקייק
  • עוגיות שקדיותעוגיות שקדיות

השאירו תגובה

לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עלינו

מותג תרסיסי השמן פאם מוביל את שוק תרסיסי השמן בישראל וידוע ביתרונותיו ובתרומתו לשימוש מבוקר ובריא יותר בצריכת שמן במטבח המשפחתי ובתזונה היומית.

יתרונם של תרסיסי השמן של פאם הוא בכך שבכמות התזה קטנה ניתן למנוע הידבקות באפייה ובבישול, ולהקטין את כמות השמן בתבשיל.

מגוון תרסיסי השמן של פאם מאפשר שימושים רבים בתרסיסי שמן כחלופה איכותית ובריאה יותר לשימוש בשמן נוזלי או מוצק.

עדכונים חמים

  • 10 טיפים לאפיית עוגות שמרים שתמיד מצליחות
  • טיפ החודש: איך להמיר מתכונים חלביים לפרווה
  • חמין מקרוני מושלם של אהרוני! אתם חייבים להכין
  • 10 טיפים לאפיית עוגות בחושות שתמיד מצליחות
  • הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק

עשו לנו לייק בפייסבוק

חיפוש

מתכונים אחרונים

  • סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולימון כבוש
  • דג לבן ברוטב סגול עם ניוקי
  • פנקייק כוסמין ואוכמניות
  • מאפינס פירות יער ופירורים
  • לביבות תפוחי אדמה אפויות

קטגוריות מתכונים

תגיות

אוכל לילדים אולגה טוכשר אירוח חלבי ארוחות ערב ארוחות צהריים דגים חנוכה יונית צוקרמן ישראל אהרוני לביבות עוגות קינוחים קרין גורן שבועות שי-לי ליפא

עלינו

מותג תרסיסי השמן פאם מוביל את שוק תרסיסי השמן בישראל וידוע ביתרונותיו ובתרומתו לשימוש מבוקר ובריא יותר בצריכת שמן במטבח המשפחתי ובתזונה היומית.

יתרונם של תרסיסי השמן של פאם הוא בכך שבכמות התזה קטנה ניתן למנוע הידבקות באפייה ובבישול, ולהקטין את כמות השמן בתבשיל.

מגוון תרסיסי השמן של פאם מאפשר שימושים רבים בתרסיסי שמן כחלופה איכותית ובריאה יותר לשימוש בשמן נוזלי או מוצק.

קטגוריות מתכונים

הצטרפו אלינו ברשת

הרשמה לניוזלטר

כל הזכויות שמורות @2017 פאם